• „Тим Билдинг“ 04.10 – 06.10.2019 „Хотел Бистра“ Маврово
 • „Априлијада 2019 “ 01.04.2019 Плоштад Македонија“
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 15.09.2018 „Градски Парк“ Скопје
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 09.09.2018 Пробиштип
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 02.09.2018 Струмица
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 01.09.2018 Валандово
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 26.08.2018 Дојран
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 25.08.2018 Штип
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 19.08.2018 Кавадарци
 • „Мрдни со прст“ – „Размрдај се“ 18.08.2018 Крива Паланка
 • „Стоп за насилство врз жената и семејно насилство“ 19.05.2018 „Улица Македонија
 • „Нова година, нови насмевки“ 31.12.2017 „Сквер Јадран“
 • „Традиционален турнир во шах 31.12.2017 „Сквер Јадран“
 • „Предновогодишна журка“ 30.12.2017 „Сквер Јадран“
 • „Пензионерско корзо“ 30.12.2017 „Сквер Јадран
 • „Предновогодишен базар“ 30.12.2017 „Сквер Јадран